Oheispalvelut

Ryhmille

Olemme vuosien saatossa palvelleet erilaisia ryhmiä turistiryhmistä päiväkoti-ja koululaisryhmiin. Polttariporukoille järjestäneet polttariaamiaiset tai makkaranpaistot nuotiolla. Supregatta (www.supregatta.com) tarjoaa sup-lautojen, kanoottien ja kajakkien vuokrausta sekä opastettuja ja ohjattuja retkiä/tunteja.

Jos olette tulossa Regattaan isomman ryhmän kanssa, tilaattehan syötävät ja juotavat etukäteen. Meillä on välillä ruuhkaa ja näin toimimalla varmistat sujuvan vierailun Regatalla. Otamme myös ryhmille pöytävarauksia terassille.

Juhlat

Aamusta yöhön, rakkaudesta lajiin.

Rakastamme juhlia. Niiden järjestämistä, somistamista, keittämistä ja kokkaamista. Kauttamme järjestät lämminhenkiset, rennot ja hauskat nimiäiset/kastejuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät (lapsille paljon erilaisia teemajuhlia) häät, polttarit ohjelmineen. Myös muistotilaisuudet kunnioituksella rakkaimpianne kohtaan. Teemme yhteistyötä viereisen Merimelojien majan kanssa.

Pyydä tarjous! 
myyntipalvelu(at)caferegatta.fi

Yrityksille

Kokous-ja ohjelmapalvelut yrityksille ja yhteisöille.

Villasukat jalkaan ja kokoustamaan!

On tarpeenne sitten onnistunut kokous, hauskat ja viihdyttävät tyhy-päivät, tunnelmalliset juhlat tai ihan vaan pienimuotoinen palaveri aamiaisineen, tulkaa meille! Cafe Regatasta ja Merimelojien majalta aukeaa ihastuttava näköala Seurasaaren selälle. Rauhoittava ja rentouttava tunnelma sopii ideointiin, koulutuksiin ja taipuu Merimelojien maja suurempaan seminaariinkin jos halutaan erilaista ja ei niin virallista tunnelmaa. Kokousvälineistö löytyy paikanpäältä.

Pyydä tarjous! 
myyntipalvelu(at)caferegatta.fi