Kahvila

Cafe Regatta sijaitsee Töölössä. Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla. Vain pari kilometriä Helsingin keskustasta. Olemme ”lande keskellä stadia”. Punainen tupa ja perunamaa. Nuotiosavun tuoksu ja merinäköala kutsuvat teitä rentoutumaan ja karistamaan kaupungin pölyt harteilta.

Kesällä nautimme auringon säteistä ja merimaisemasta kun taas talvella lämmitellään vilttien alla kuumaa juomaa nautiskellen. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nuotiolla istuskelu ja makkaran paisto tai ihan vaan rentoutuminen tulta tuijotellen.

Punainen tupamme kätkee sisäänsä tuhansia tarinoita. Meillä on ihastuttu ja rakastuttu. Muutama parikin on avioliiton satamaan meillä vihitty. Meille ovat tervetulleita kaikki! Lapset ja aikuiset, koirat ja kissat.

Facebookista Cafe Regatta (official) saat ajankohtaisen tiedon tapahtumista ja Cafe Regatasta.

Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Myös jouluna ja juhannuksena.

Ystävällisesti muistutamme että omien eväiden grillaaminen/valmistaminen on nuotiollamme kielletty. Makkaraa voitte ostaa kahvilastamme. Myös soijanakit.

Meillä käy maksuvälineenä myös pankkikortit.

Cafe Regatta
Merikannontie 8, 00260 Helsinki
caferegatta(at)gmail.com
puh. 040 4149 167

Tuotteet

Meillä on perinteinen kahvilavalikoima. Suosimme pientuottajien tuotteita, jos vaan mahdollista. Meiltä löydät aina tuoretta kahvia. Cafe Regatan omaa tummapaahteista Bali Kintamani kahvia tai Pauligin Presidentin vaaleaa paahtoa. Tee-valikoimassamme on kattava valikoima irto- sekä pussiteetä. Kannattaa maistaa myös kaakaota kermavaahdolla. Tarjolla on suolaisia ja makeita leivonnaisia. Uunituoreet korvapuustimme ovat maailmankuulut.

Leivonnaisia löytyy myös gluteenittomina sekä vegaanisina tuotteina.

Muita tuotteita

Cafe Regatasta löydät talviaikaan myynnistä Cafe Regatan ekologiset merinovillapipot sekä ympäri vuoden Helsingin villasukkatehtaan cafe Regatta villasukat. Myymme myös omaa Bali Kintamani kahviamme suodatin jauhatuksella asiakkaille.

Lämpimästi tervetuloa!